Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Cestovinový ošiaľ v podaní Radka Šubrta – prezentačný kurz varenia

Konanie kurzov: 
Štvrtok, 19. Apríl 2018 - 14:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Ku Magašu 1, Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 31 voľných miest.

Lektor

Radek Šubrt je známy nielen medzi kuchármi, ale aj medzi širokou verejnosťou, kde sa do povedomia zapísal najmä ako jeden z porotcov televíznej kulinárskej súťaže „Master Chef“, spolupracuje ale aj s TV Prima v programe „Hostina za hubičku“ a s TV Nova na programe „Tescoma s chutí“.

V minulosti zbieral gastronomické skúsenosti napríklad v Nemecku, Rakúsku alebo Švajčiarsku. Jeho posledná zahraničná prax prebiehala u samotného Daniela Bouluda v New Yorku.

V súčasnosti vedie niekoľko rôznych kurzov varenia, zaisťuje catering ale svoje skúsenosti využíva ako šéfkuchár niekoľkých pražských reštaurácií.

Informácie o kurze

Tagliatelle, lasagne, gnocchi či farfalle? Lektor pre Vás pripravil nezabudnuteľné „pasta menu“ s využitím cestovín z portfólia Bidfood produktov.

Na čo sa môžete tešiť?

Prezentácia cestovín, následná príprava a degustácia tohto menu:

1. Pasta Bidfood

  • Morčacie prsia v omáčke z údených paradajok a tagliatelle
  • Lasagne bolognese s paradajkovou omáčkou
  • Restované kuracie kocky a zemiakové gnocchi s krémovým špenátom
  • Farfalle „mediterania“ s fritovanou zeleninou
  • Kuracie fricassée s hubami a špagetami
  • Tekvicové rizoto s grilovanou zeleninou
  • Grilovaný plátok bravčovej pečene s ragú z čierneho koreňa, brokolice a Bigoli
  • Pappardelle s restovanou cuketou a sušenými paradajkami

 

2. Plnené cestoviny Bidfood

  • Tortellini ricotta a špenát s omáčkou z parmezánu a sušených paradajok
  • Ravioli s mäsom a paradajkovou omáčkou
  • Tortellini so syrom a slaninou s restovanou cuketou a paradajkami
  • Medaglioni, huby a hľuzovka s restovanou špargľou a sušenými paradajkami

Cena

  • Bidfood zákazník: 50 € s DPH
  • Cena pre ostatných záujemcov: 75 € s DPH

Rezervácia kurzu