Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Bistronómia – street food – interaktívny kurz varenia

Konanie kurzov: 
Utorok, 29. Máj 2018 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Ku Magašu 1, Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 2 voľné miesta.





LektorMiroslav Spodniak

Miroslav Spodniak, člen Gastroteamu plne pracujúci pre spoločnosť Bidfood pôsobil donedávna ako šéfkuchár reštaurácie DI STEFANO COPPARONI vo Zvolene. Predtým pôsobil napríklad na jednej z riečnych lodí spoločnosti Viking River Cruises v Bordeaux ale aj v Oxforde – v reštaurácii  Jamieho Oliviera, kde sa špecializoval na taliansku kuchyňu. Okrem toho má ale záľubu aj v oblasti street foodu a práve na túto oblasť gastronómie sa v tomto kurze zameriame.

 

Informácie o kurze

Vyskúšajte si prípravu najznámejších jedál zo svetových ulíc:

  • Pirohy Gyoza
  • Pulled pork
  • Miso ramen (polievka)
  • Koba ravina (dezert z Madagaskaru)
  • BONUS: Street food po Slovensky (slovenská klasika v podobe street foodu)

Varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
Účastníci dostanú komplet vybavený stage na varenie (zástera, suroviny, gastrozariadenie, nôž).
Každý účastník získa certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.

Súčasťou kurzu bude krátke predstavenie spoločnosti KOTÁNYI a jej produktov.
Všetci účastníci kurzu budú mať možnosť nákupu korenín zn. KOTÁNYI za výhodné ceny.

Cena kurzu

  • Bidfood zákazník: 30 € s DPH
  • Cena pre ostatných záujemcov: 50 € s DPH

Rezervácia kurzu