Zpráva s varováním

Tento formulář je uzavřený.

Ako pripraviť jarnú špargľu – interaktívny kurz

Konanie kurzov: 
Utorok, 17. Apríl 2018 - 15:00
Miesto konania: 
Gastroštúdio Bidfood Prešov, Ku Magašu 1, Prešov – Haniska

Voľné miesta

Ešte 17 voľných miest.

LektorMilan Poloha

Milan Poloha je ambassadorom značky Debic a bývalým šéfkuchárom Hotela Crocus**** Štrbské Pleso. Predtým pôsobil ako šéfkuchár v Iris Restaurant Hotela Zlatý Dukát**** Košice, ktorý patril k TOP 10 hotelov podľa, TOP Trend  Gurman Award. Svoje kulinárske zručnosti získaval nielen na Slovensku, ale taktiež v Nemecku  v historickom hoteli  Krone Assamanns*****. Zúčastnil sa projektu TOP CHEF TOUR, ktorý organizuje Jaroslav Židek. V roku 2012 absolvoval mesačné školenie u Jana Punčochářa v Prahe – TOP šéfkuchára v ČR. Okrem toho sa každoročne zúčastňuje RHEINGAU GOURMET & WEIN FESTIVAL v Nemecku, kde má po dobu 18-tich dní možnosť variť po boku kuchárov z celého sveta ocenenými Michelinskými hviezdami.
 

Informácie o kurze

Varenie sa uskutoční vo dvojiciach, kde si účastníci menu samostatne pripravia pod dohľadom lektora.
Pri vstupe účastníci dostanú zásteru a komplet vybavený stage na varenie (suroviny, gastrozariadenie, nôž).
Každý účastník získa recepty a certifikát o absolvovaní kuchárskeho kurzu.

Kurzom Vás bude sprevádzať Milan PolohaMarek Madzik šéfkuchár spoločnosti Bidfood.
 

Tešiť sa môžete na 5 - chodové menu:

  • Studený šalát s cherry paradajkami a špargľou
  • Špargľová polievka
  • Steak s holandskou omáčkou a špargľou
  • Holandské karé s bielou fazuľou a špargľou
  • dezert

Cena kurzu

  • Bidfood zákazník: 45 € s DPH
  • Cena pre ostatných záujemcov: 60 € s DPH

Rezervácia kurzu