Štefan Kiss

Vzdelanie:

  • 1981 – 1985 Stredné odborné učilište Galanta, odbor: kuchár
     

Zamestnania:

  • 2009 – 2016 Majiteľ a Šéfkuchár Kiss Club restaurant Čierny Brod
  • 2011 – 2013 Chef Culinary advisor Nestlé Professional Maďarsko
  • 2001 – 2016 Chef Culinary advisor Nestlé Professional Slovensko
  • 1999 – 2001 Ikea Restaurant Bratislava, Ostrava, Brno – vedúci smeny a školiteľ pri otváraní Ikea restaurant Budapešť – Budaors.
  • 1997 – 1999 Hirschgarten Restaurant Frankfurt am Main, Nemecko, pracovné zaradenie: Šéfkuchár
  • 1996 – 1997 Švejk restaurant, Budapešť – Maďarsko, pracovné zaradenie: Kuchár
  • 1992 – 1996 Reštaurácia Taverna Galanta, pracovné zaradenie: Kuchár
  • 1988 – 1992 Reštaurácie Zlatý Bažant, pracovné zaradenie: Kuchár
     

Absolvované školenia s certifikátom:

  • Kuchynské zariadenia
  • Molekulárna kuchyňa
  • Asertivita
  • Vedenie tímu
  • Culinary Academy Yves Thuries Meilleur Ouvrier de France
     

Ocenenia zo súťaží

  • Studená kuchyňa Stuttgart – Culinary Nestlé Team – strieborná medaila
  • Studená kuchyňa Danubius gastro Slovakia – zlatá medaila 2004
  • Studená kuchyňa Karlsrube DE – strieborná medaila 2005
  • Studená kuchyňa Hradec Králové Česká republika – strieborná medaila 2005
  • Studená kuchyňa Hradec Králové Česká republika – zlatá medaila 2006