David Wisniowski

Vzdelanie:  

  • 1993 - 1996 SOU Dakol Petrovice u Karviné, odbor: kuchár, čašník

Zamestnanie:

  • 2015 - súčastnosť člen Gastro tímu Bidfood ČR, gastronomický poradca: zaškoľovanie zamestnancov, zostavovanie jedálnych lístkov, vybavenie kuchyne a celkový chod reštaurácii
  • 2011 - 2015 Reštaurácia U Supa  Praha 1, pracovné zaradenie: Šéfkuchár
  • 2009 - 2011 Tenerife hotel Andreas ,reštaurácia El Cine, pracovné zaradenie: Kuchár
  • 2005 - 2009 Špindlerův Mlýn hotel Savoy, pracovné zaradenie: Kuchár, Špindlerova bouda, pracovné zaradenie: Šéfkuchár
  • 2000 - 2004 Cestovná kancelária (Rakousko - Sladming, Pitztal, Švýcarsko, Lauterbrunner, Wengen), pracovné zaradenie: Kuchár
  • 1999 - 2000 Costa Brava, pracovné zaradenie: Kuchár
  • 1998 - 1999 Grand hotel Starý Smokovec, pracovné zaradenie: Kuchár

Spolupráca:

  • Kuvajtská televizia, spracovanie dokumentu o českej gastronomii
  • Lektor kurzov: Divina Petron v modernej úprave

Členstvo:

  • WACS, AKČR ( asociace kuchařů a cukrářů ČR)